Partnerships

Interesse in een partnership?

 

De NSRB is altijd op zoek naar nieuwe partners om mee samen te werken. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos en extra middelen om het Nederlandse studentenrugby, en daarmee eigenlijk het gehele Nederlandse rugby, te ontwikkelen zijn nooit mis. Daarbij biedt een partnership met de NSRB vele voordelen en kansen voor beide partijen!

Met het aangaan van een samenwerkingsverband met de NSRB bereikt u direct een groot aantal getalenteerde studenten met een gegarandeerde winnaarsmentaliteit verspreid over heel Nederland! Of u nu het Nederlands Studenten Team sponsort, de Studentenbeker Competitie of de Jonghe Honden Competitie, uw naam zal op een sportieve en gezellige wijze verbonden zijn aan de rugbysport en de studentenwereld. Klik hier voor een uitgebreider overzicht van de mogelijkheden tot partnerships met de NSRB! In overleg zijn er altijd meer mogelijkheden te bedenken, en de NSRB staat open voor alle voorstellen.

Hebt u, kent u of werkt u voor een bedrijf dat interesse zou hebben in het aangaan van een partnership met de NSRB? Of wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact op met bestuur@studenten-rugby.nl!

Op dit moment zijn wij vooral dringend op zoek naar een nieuwe hoofd- en shirtsponsor voor het Nederlands Studenten Team.